Κατηγορία Α - Μίνι πόλης

Η κατηγορία αυτή στελεχώνεται με αυτοκίνητα Citroen C1. Το C1 αποτελεί ένα ιδανικό ενοικιαζόμενο όχημα και καθώς συνδυάζει συμπαγείς διαστάσεις, ευρύχωρο εσωτερικό κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού και ξεχωριστό στυλ. Τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν ιδανικό για την κίνηση στην πόλη της Χίου, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η στάθμευση αποτελεί πρόβλημα, ενώ δεν πρόκειται να απογοητεύσει αυτόν που θα αποφασίσει να επισκεφτεί απομακρυσμένα μέρη του νησιού της Χίου. Ο συνδυασμός της τιμής και της πολύ χαμηλής κατανάλωσής τους τα κατατάσσει στις πλέον συμφέρουσες λύσεις στην αγορά ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.

Φωτογραφίες Τιμές

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Χαμηλή περίοδος 25€
Υψηλή περίοδος 40€

 

Κατηγορία Α - Μίνι πόλης αυτόματα

Τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι επίσης Citroen C1, στην αυτόματή τους έκδοση. Συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα του μικρού αυτοκινήτου πόλης και παράλληλα διαθέτουν αυτόματο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων γεγονός που τα καθιστά τα πλέον εύκολα στην οδήγηση ενοικιαζόμενα οχήματα. Απολαύστε ξεκούραστες διαδρομές επιλέγοντας είτε χειροκίνητη αλλαγή ταχυτήτων με χρήση των paddles πίσω από το τιμόνι για πιο διασκεδαστική οδήγηση είτε πλήρως αυτόματη λειτουργία για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Φωτογραφίες Τιμές

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Χαμηλή περίοδος 30€
Υψηλή περίοδος 45€

 

Κατηγορία Β - μικρομεσαία

Στην μικρομεσαία κατηγορία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων διατίθενται Citroen C3. Η δεύτερη γενιά του γαλλικού μοντέλου αποτελεί μια ιδανική λύση για κίνηση στο νησί της Χίου καθώς διαθέτει κορυφαίους χώρους στην κατηγορία του, μεγάλο πορτμπαγκάζ (300 lt), υψηλή ποιότητα κύλισης και προσφέρει εξαιρετικά άνετη οδήγηση. Τα αυτοκίνητα διαθέτουν υψηλό επίπεδο τόσο σε εξοπλισμό άνεσης (air condition, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, ράδιο CD-MP3 κ.α.) όσο και ασφάλειας (ABS, ESP, 4 αερόσακους, υποδοχές παιδικού καθίσματος ISOFIX κ.α.). Αποτελούν μια ιδανική και ταυτόχρονα οικονομική επιλογή για τις μετακινήσεις μιας μικρής οικογένειας στην Χίο.

Φωτογραφίες Τιμές

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Χαμηλή περίοδος 30€
Υψηλή περίοδος 45€

Οι παραπάνω αναγραφόμενες τιμές αποτελούν ενδεικτικές τιμές με Φ.Π.Α. ανά περίοδο. Σε κάθε περίπτωση η τελική τιμή των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας με τον πελάτη.

Κράτηση

Γρήγορη κράτηση
Άφιξη *

Invalid Input
Αναχώρηση *

Invalid InputΔρομολόγια πλοίων

 • Περαιάς - > Χίος +

  Δευτέρα: 21:00 - ARIADNE

  Τρίτη: 20:00 - BLUE STAR PATMOS

  Τετάρτη: 17:30 - F/G - O/G PELAGITHS

  Τετάρτη: 21:00 - ARIADNE

  Πέμπτη: 20:00 - BLUE STAR PATMOS

  Παρασκευή: 17:30 - F/G - O/G PELAGITHS

  Παρασκευή: 21:00 - ARIADNE

  Κυριακή: 20:00 - BLUE STAR PATMOS

 • Χίος -> Πειραιάς +

  Δευτέρα: 23:10 - BLUE STAR PATMOS

  Τρίτη: 23:25 - ARIADNE

  Τετάρτη: 23:10 - BLUE STAR PATMOS

  Πέμπτη: 20:30 - F/G - O/G PELAGITHS

  Πέμπτη: 23:25 - ARIADNE

  Παρασκευή: 23:10 - BLUE STAR PATMOS

  Κυριακή: 21:30 - F/G - O/G PELAGITHS

 • 1

Όροι ενοικίασης

 • Ηλικία οδηγού +

  Ελάχιστο όριο ηλικίας 21 ετών για αυτοκίνητα κατηγοριών Α,Β,C και 23 ετών για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. 
 • Άδεια οδήγησης +

  Έγκυρη άδεια οδήγησης ευρωπαϊκής ένωσης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα έτος πριν, ή διεθνής που να συνοδεύετε από την τοπική άδεια οδήγησης.
 • Ελάχιστη ενοικίαση +

  Μία ημέρα (24 ώρες). Κάθε επιπλέον ώρα (τρεις το πολύ) χρεώνεται επιπρόσθετα με το 1/5 της αξίας της ημέρας. Για παραπάνω από τρεις ώρες καθυστέρησης, ο μισθωτής χρεώνεται κατόπιν συμφωνίας.
 • Όριο χιλιομέτρων +

  Ελεύθερο
 • Ασφάλιση +

  Ο μισθωτής θα φέρει την ευθύνη για ολόκληρο το ποσό ζημιών στο όχημα της EasyCar. Ωστόσο, κατόπιν συμφωνίας με την εταιρία ο πελάτης μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του με Μεικτή Ασφάλεια CDW σε πόσο αναλογικό με το group οχημάτων, με την υποχρέωση ενός ποσού ως «Απαλλαγή ζημιών μισθωμένου αυτοκινήτου». Οποιαδήποτε ζημιά στα ελαστικά, τα κρύσταλλα , το κάτω και εσωτερικό μέρος του αμαξώματος δεν καλύπτεται σε καμία περίπτωση.
 • Βενζίνη +

  Η κατανάλωση βενζίνης πληρώνεται από τον ενοικιαστή
 • Πρόστιμα παραβάσεων οδικής κυκλοφορίας +

  Χρεώνεται ο πελάτης
 • Παράδοση/Παραλαβή +

  Κάθε παράδοση/παραλαβή στο σημείο επιλογής, γίνεται κατόπιν συμφωνίας.
 • Ενοικιάσεις πέραν των συνόρων +

  Η διέλευση των ελληνικών συνόρων με το όχημα της EasyCar απαγορεύεται χωρίς προηγούμενη γραπτή έγκριση από την εταιρεία.
 • Μεταφορά με πλοίο +

  Η μεταφορά με πλοίο επιτρέπεται μόνο με γραπτή έγκριση της EasyCar.
 • Αλλαγή αυτοκινήτου +

  Η EasyCar διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου με άλλο της ίδιας κατηγορίας.
 • 1